Κριτική Βιβλίων

 

Αντζελίνα

21 Αυγ 2014, 15:34

Μια υπέροχη ποιητική συλλογή που πιστεύω πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι και οικογένεια...Περιέχει όλα τα συναισθήματα που έχουμε οι περισσότεροι νέοι σήμερα...Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να έχω και εγώ αυτή την εξαιρετική ποιητική συλλογή!!! :)

Κυριακος Καλαβρος

26 Μαρ 2014, 14:46

Σε μαγνητίζει και σε καθηλώνει..! Γραμμένο με έντονα συναισθήματα που σε ωθούν να σκεφτείς και να επεξεργαστείς θέματα καθημερινά αλλά άκρως σημαντικά.

Ε. ΛΟΜΒΑΡΔΑ

26 Μαρ 2014, 14:29

Απλά σύνθετος και κατανοητός ποιητικός λόγος, με πληθώρα συναισθημάτων, που μεταδίδονται στον αναγνώστη από την πρώτη ανάγνωση.

christi oralina

22 Μαρ 2014, 23:50

Μια συλλογή η οποία σταχυολογεί τα ρήματα των σκέψεών του και καταθέτει ρομαντικά τους συλλογισμούς του χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη με ασάφειες που ορισμένοι (τάχα μου τάχα μου ένεκεν ποιητικής αδείας) μας αραδιάζουν κάθε φορά, μη λαμβάνοντας υπ' όψιν τους τον Αριστοτέλη που έλεγε: "σοφόν το σαφές" (από "Ορέστη"). "Τι ωραίο είναι να είναι κάποιος άνθρωπος, όταν πραγματικά είναι άνθρωπος" έλεγε ο Μένανδρος (Αθηναίος κωμωδιογράφος). Και ο Γιώργος Σιαφλάς είναι άνθρωπος που ξέρει να αγαπά, να νοιώθει και να αισθάνεται. Ένας ποιητής που γνωρίζει γιατί γράφει και το κυριότερο πότε πρέπει να γράψει!

Γεωργιος Νίκας

8 Μαρ 2014, 12:58

Πολυθεματικός με πρωτότυπο και κατανοητό στίχο δίνει αμφίπλευρα κάθε κοινωνική διάσταση . Πικρή γεύση για την θέση του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, πικρή σάτιρα κυρίως για την πολιτική και τους πολιτικούς και τέλος συναισθηματικός και ανθρώπινος .

 

Ε. Παπαδάκη

19 Φεβ 2014, 14:48

Μεστός ποιητικός λόγος που στηλιτεύει και περιγράφει την εποχή και τα συναισθήματά της. Κάθε ποίημα της συλλογής, περιέχει ένα κομμάτι ψυχής της πολύπλευρης φύσης μας. "Ποιητές... λογοτέχνες", "Κύθηρα", ο "επιβάτης της ζωής"...

οραηλογλου χριστινα

8 Φεβ 2014, 22:17

πολύ καλογραμμένο βιβλίο, ευρηματικοί τίτλοι, υπέροχα ποιήματα. Ξεχωρίζω "τα Κύθηρα"